Miron Bookkauspalvelu on uusasiakashankintaan ja markkinatutkimuksiin erikoistunut nuorekas yritys. Olemme toimineet jo vuodesta 2014 ja kasvaneet tasaisesti joka vuosi. Asiakkaamme ovat oman alansa johtavia B2B organisaatioita ja osan kanssa olemme aloittaneet yhteistyön jo yrityksen perustamisen aikana. Nyt tarvitsemme kasvumme tueksi uusia tekijöitä.

Haemme nyt reipasta Junior Account Manageria. Tehtävänäsi on kontaktoida asiakkaamme potentiaalisia yrityksiä ja esitellä heidän uuden tuotteensa hyötyjä. Asiakkailla on selvä tarve tuotteelle ja he osaavat odottaa yhteydenottoasi. Tästä kerromme mielellämme haastattelussa lisää, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Tarjoamme sinulle hyvät työkalut ja mahdollisuuden kehittää myyntitaitojasi. Haemme ensisijaisesti hyvää tyyppiä ja asenne ratkaisee paljon enemmän, kuin työkokemus. Työ sopii sinulle hyvin, jos olet vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralla.

Työn suoritus paikkana on toimistomme Espoossa osoitteessa Päivänkakkarantie 10 tai asiakkaamme toimisto Helsingissä Kalasatamassa. Työaikoihisi pystyt itse vaikuttaa. Tuntimäärä kuukaudessa voi olla vaikka 15-35 tuntia. Työstä maksamme kiinteän tuntipalkan.

Ilmoita meille mielenkiintosi tai kysy lisätietoja tehtävästä sähköpostitse jarrad.tuokko@mironbookkaus.fi puhelimitse arkisin 08:00-18:00 numeroon 050 449 1340.

Pin It on Pinterest